Rakías

Norske Skovkatte

 
 

 

PR EC DK Rimturser's Precious, DSM

Født d. 18/10 2005
Mor: EC DK Noregs Groa
Far: EC S* Aristo Limax Mick Maddox
Farve: Blåtortie harlekin - nfo g 02

Stamtavle

Kuld: F

 
 

h
Vi fik Precious fra Belinda og Martin i januar 2006. Vi faldt pladask for hendes flotte farver og tænkte med det samme at hende måtte vi bare have, og det fik vi heldigvis - 1000 tak Belinda og Martin.

Precious har en flot lang krop med en super god tyngde, en lang hale, et lækkert vågent look og nogle store flotte ører. Vi glæder os til at følge hendes udvikling.

Precious er stadigvæk en rigtig vildbasse af og til. Hun elsker stadigvæk at lege og går ikke af vejen for at forsøge at få både Kiara og Ranza med på den, men det er sjældent det lykkes. Hun ville helst, hvis det var hende, der bestemte det hele, men det sørger Kiara og Ranza for det ikke er.

Hendes yndlingsret er tørfoder. Hun får da lidt rejer og kylling ind imellem, men det ser ud som om hun kun spiser det for at de andre ikke skal få - og det sker da også ofte at hun alligevel levner, da det ikke er så interessant.

Om natten sover hun selvfølgelig med i sengen og elsker at ligge tæt og blive nusset. faktisk er hendes yndlingsplads om natten på hovedet af Lotte; og hvis Lotte ikke finder sig i det, får hun gerne et nap i næsen, så hun ved, at Precious altså ikke er tilfreds med ikke at få sin vilje :-))

I foråret 2007 havde sit første kuld med vores egen Balthazar. Det kom der 6 vidunderlige og flotte killinger ud af. Hun fik sit sidste kuld den 11/9 2008 - se I-kuldet. Desværre var det anden gang med kejsersnit, så hun nyder nu livet som kastrat - men udstillinger tager vi hende stadigvæk med til :-)

 

 
  Bedste udstillingsresultater:  

Voksen
Nr. 2 på Racekattens topkatteliste for voksne hunner 2008 samt nr. 1 i Top 3 kat. 2
Nr. 2 på Norsk Skovkattering, Danmarks Topkatteliste 2008

Nr. 1 på Racekattens topkatteliste for voksne hunner 2007 samt nr. 3 i Top 3 kat. 2
Nr. 4 på Norsk Skovkattering, Danmarks Topkatteliste 2007

Nr. 4 på Racekattens topkatteliste for voksne hunner 2006
Nr. 5 på Norsk Skovkattering, Danmarks Topkatteliste 2006  

Mor til Rakías F-kuld, der blev BIS i Hedensted den 1/7-07.

Premier &
Europa Champion
15 X BIV 19 X NOM 2 X BOX 8 X BIS

Precious fik titlen Distinguished Show Merit, DSM, på udstillingen på Frederiksberg den 10. maj 2009, da hun blev BIS for 10. gang som voksen.

Killing/ungdyr
Nr. 5 på Racekattens topkatteliste for killing/ungdyr 2006
Nr. 7 på Norsk Skovkattering, Danmarks Topkatteliste 2006  

6 X EX1 3 X BIV 6 X NOM 1 X BIS

Se en komplet liste over hendes udstillingsresultater under 'udstillinger'.